Nutrolin® HIP & JOINT -tahna on tuttu tuote uudessa olomuodossa

Nutrolin® HIP & JOINT valmiste muuttuu

Nutrolin® HIP & JOINT on nyt saatavilla kätevänä tahnana! Öljy + tabletit -versio poistui valikoimastamme, ja jatkossa tarjoamme ainoastaan helppokäyttöisen HIP & JOINT -tahnan tukemaan koirasi nivelten hyvinvointia.

Nutrolin® HIP & JOINT on niveltuotteiden kultamitalisti

Uusi, innovatiivinen HIP & JOINT -tahna nosti tutun tuotteen uudelle tasolle entistä kätevämmän koostumuksen ansiosta. Asiakaspalautteen mukaan uusi tahna on ylivoimaisesti kätevämpi käyttää verrattuna öljyyn + tabletteihin.

Sama, tehokas tuote

Uusi HIP & JOINT -tahna on sama tuote kuin aiemmin mutta uudessa olomuodossa.

Vaikuttavien aineiden määrä (omega-3, glukosamiini, kondroitiini, E-vitamiini) on molemmissa tuoteversioissa sama, ja tahnassa jopa korkeampi. Uuden annosteluasteikon myötä päiväannos vastaa koirien tarpeita paremmin.

Toisin kuin öljy, tahna myös säilyy avattuna huoneenlämmössä.

VINKKI 💡

Jos koirasi on käyttänyt HIP & JOINT -tuotetta jo pitkään, voit jatkaa tutulla, hieman pienemmällä annostuksella. Koska elimistöön on jo kertynyt hyvä taso omega-3-rasvahappoja, esimerkiksi 21-kiloiselle koiralle riittää 10–20-kiloisen koiran annos. Sama periaate pätee myös suurempiin painoluokkiin – voit siirtyä yhtä annosastetta pienempään määrään.

Uusille käyttäjille suositellaan pakkauksen ohjeiden mukaista annostusta, sillä se perustuu uusimpaan tutkimustietoon ja varmistaa tehokkaimman tuen nivelrikosta kärsiville koirille. Muutaman kuukauden käytön jälkeen annosta voi kokeilla pienentää ja seurata, miten koira reagoi.

Korkeat pitoisuudet vaikuttavia aineita

20-kiloisen koiran päiväannos Nutrolin® HIP & JOINT -tahnaa sisältää:

  • 1400 mg omega-3 EPA, ETA, DPA och DHA
  • 600 mg glukosamiinia
  • 400 mg kondroitiinisulfaattia
  • 50 mg luonnollista E-vitamiinia
49,9099,90

Tiede tuotteen takana

Nutrolin®-tuotekehitys perustuu vankkaan tieteelliseen osaamiseen. Tuotekehittäjämme Mikko Griinari, PhD, väitteli tohtoriksi Cornellin yliopistossa USA:ssa. Mikko on toiminut  rasvahappotutkijana kansainvälisissä tutkimusprojekteissa sekä professorina. Tällä hetkellä hänellä on dosentuuri Helsingin yliopistossa. Tohtori Omegan sydän sykkii rasvahapoille ja tieteelle ylipäätään.